Ditec

Er du klar til vinteren?

Vintersæsonen nærmer sig, og det betyder at bilens modstandsdygtighed overfor udefra kommende påvirkninger i form af sne, salt og grus vil blive udfordret. Her er det en god ide med en Ditec lakkonservering, der er den bedste lakbeskyttelse, som man kan få. Med en Ditec lakbehandling bevares lakken i mange år, og dens resistens overfor ydre påvirkninger øges. Udsættes lakken for salt eller tjærestænk, kan de affedtes, uden behandlingens effekt går tabt. Ditec indeholder ingen silikone. Derfor tåler overfladen maling, ligesom den i dagligdagen er let at vaske og ren.

Lakkonservering og lakforsegling

Bilens lak bliver dagligt udsat for påvirkninger fra bl.a. solen, trafikken, nedbøren, den mekaniske slid osv. Dette medfører, at overfladen bliver mat og snavs lettere sætter sig fast uden på lakken. Dette øger risikoen for korrosion og giver bilen et kedeligt udseende. For at forhindre dette, skal man jævnligt vokse og polere bilens lak. Alternativet er en lakkonservering af bilens lak, som kan beskytte malingen i en længere periode.

Har du en ny bil eller en bil med en nyere lak, så er Ditec lakkonservering en af de bedste lakbeskyttelser, som du kan få. Ditec lakkonservering bevarer lakken i mange år, hvilket betyder, at bilen ikke behøver at blive poleret eller vokset, mens den har en god lakbeskyttelse - en behandlet belægning har højere resistens over for ydre påvirkninger. Har du salt eller tjære stænk på bilen, kan det affedtes uden nogen risiko for, at behandlingen er gået tabt. Ditec indeholder ingen silikone, så alt malerarbejde kan gøres uden problemer. Bevaring betyder, at bilen er let at vaske og holde ren.

Bevarer bilens værdi

Med en lakkonservering bevarer bilen sin værdi længere. Den hinde, der lægges uden på lakken, gør, at der ikke slides på lakken, og at den ikke falmer, fordi lakforseglingen beskytter lakken mod solens ultraviolette stråler. Lad man sin bil lakforsegle fra ny, bliver den ved med at fremstå som ny. den daglige slitage fra vejr og vind, når ganske enkelt ind til bilens lak.